Clients Smart: un munt d’avantatges

Però... Què voleu dir amb SMART?

Smart és un adjectiu anglosaxó que es pot traduir per intel·ligent, llest o expert i que també s’utilitza, per extensió, per designar la bona aparença o elegància d’una persona a l’hora de vestir-se.

Així doncs, per nosaltres, el client Smart és un client llest, que no només confia en La Casa dels Pantalons per vestir-se perquè té bon gust, i sap apreciar la nostra selecció de moda, sinó que, a més, aprofita tots els avantatges que li oferim a través d’aquest programa.

Tot això està molt bé però... quins són aquests avantatges?

Si et registres com a client smart accediràs a beneficis exclusius i funcionalitats privades de la pàgina web.

Són els següents:

Per començar, 5€ de benvinguda

Som-hi!

Primer de tot, necessitem que et registris correctament i que verifiquis el teu correu electrònic amb l’enllaç que rebràs quan hagis enviat les teves dades.

Un cop fet això, t’enviarem un mail amb un cupó de descompte de 5€ que podràs utilitzar a www.lacasadelspantalons.cat quan vulguis i amb el que vulguis, sigui producte que està en promoció o no.

Promocions exclusives i novetats en primícia

Mama, por! Vol dir això que m’estareu bombardejant o enviant missatges comercials cada dos per tres? NO. Rotundament NO.

Som-hi!

Però sí que vol dir que, molt puntualment, t’enviarem informació a mida i totalment pensada per a tu, res de continguts genèrics, i només si creiem que realment et pot ser interessant i ajustada als teus gustos.

En aquest sentit, això suposarà que sempre tindràs un tracte avantatjós i preferent respecte els clients que no són Smart.

Regals i punts Smart en cada compra

Ens agrada cuidar dels nostres clients! 

Per aquest motiu, i per premiar la teva fidelitat, hem decidit reintegrar les teves compres en punts Smart que podràs bescanviar posteriorment per productes. Una idea xula, oi!

Som-hi!

Podràs sumar punts o descomptar-te’ls de l’import de la teva comanda, sigui quin sigui aquest import, i tinguis els punts que tinguis.

És molt senzill: en la cistella de compra podràs activar la opció que prefereixes cada vegada.

D’acord, m’heu convençut!

En cas contrari, et recomanem que segueixis llegint.

I... t’anirem sorprenent!

Això tot just acaba de començar!

Volem anar ampliant el programa Smart i totes les bonificacions que t’oferim, així que sí... T’anirem sorprenent!

Accés a funcionalitats privades

A més, tindràs l’opció d’utilitzar funcionalitats privades de la pàgina web com guardar les dades de facturació i d’enviament per a futures compres, consultar el teu saldo de punts i les teves comandes anteriors.

Només per a clients presencials

I finalment, pels clients que teniu la possibilitat de venir físicament a botiga us garantim un 10% de descompte permanent fora de les campanyes de Rebaixes, en la que els descomptes són, evidentment, superiors, i també que tots els arranjaments, com la vora dels pantalons, seran gratuïts.

D’acord, m’heu convençut!

Whatsapp T'ajudem