BLOG

Principals models Levi’s® de dona

Quins són i com són?

Com a botiga especialista en texans i amb una àmplia experiència amb Levi’s® hem creat aquesta publicació en la que t’explicarem quins són els principals models femenins d’aquesta marca.

Principals models Levi’s® d'home

Quins són i com són?

Pels que no són gaire entesos en el món del denim, és molt fàcil perdre’s entre tots els diferents models i opcions que hi ha. És un autèntic galimaties però tenim la solució.

Clients Smart: un munt d’avantatges

Però... Què voleu dir amb SMART?

Smart és un adjectiu anglosaxó que es pot traduir per intel·ligent, llest o expert i que també s’utilitza, per extensió, per designar la bona aparença o elegància d’una persona a l’hora de vestir-se.

Així doncs, per nosaltres, el client Smart és un client llest, que no només confia en La Casa dels Pantalons per vestir-se perquè té bon gust, i sap apreciar la nostra selecció de moda, sinó que, a més, aprofita tots els avantatges que li oferim a través d’aquest programa.

Diccionari de termes utilitzats en moda

T'expliquem el significat de les principals paraules i expressions

Per definir tot el que fa referència a uns pantalons texans hi ha un vocabulari específic que, molt sovint, és desconegut per les persones que no són del sector o que no estan massa ficades en el món de la moda.

Moltes d’aquestes paraules són angleses, de manera que encara és més complicat per a força gent entendre el què signifiquen.

Més de mig segle en el món de la moda

El 10 d'octubre del 1970 s'inaugurava, en un local de les Galeries Empordà de Palafrugell, la Casa dels Pantalons.

Responsabilitat Social Corporativa

Col·laborem amb el Centre de Distribució d'Aliments (CDA) en un tema tant sensible i important com l'abastiment d'aliments a les famílies més vulnerables.

Com puc saber la talla de pantalons?

Aquesta és una pregunta que alguns de vosaltres ens feu arribar abans de fer-nos una compra per la pàgina web. Per aquest motiu, ens hem decidit a encetar el nostre blog resolent aquest dubte.

Whatsapp T'ajudem