Principals models Levi’s® de dona

Quins són i com són?

Com a botiga especialista en texans i amb una àmplia experiència amb Levi’s® hem creat aquesta publicació en la que t’explicarem quins són els principals models femenins d’aquesta marca.

La compra online representa un repte respecte a la venda que tenim presencial al nostre establiment, en la que ens és molt més fàcil poder-vos acompanyar i assessorar-vos.

Per aquesta raó, i amb la pretensió de fer-vos la tria una mica més fàcil, hem creat també aquest post que us ajudarà a identificar els principals models de Levi’s® dona a Europa i a conèixer quines són les característiques principals que els diferencien entre ells.

Levi’s® 710 super skinny

Els Levi’s® 710 super skinny són un dels pantalons texans més estrets, més pitillo dels que ha fabricat Levi’s® durant molt de temps, i tot i que l’hem fet aparèixer en aquesta publicació us hem de dir que ha quedat completament substituït per un model molt similar com són els Levi’s® 720 super skinny.

De fet, actualment, Levi’s® ja no fabrica els 710 i ha centrat tots els seus esforços en tenir un bon desenvolupament de teixits i colors en el model 720. La diferència entre un i l’altre és bàsicament el seu tiro, que en el cas del 720 és una mica més alt. Una característica que s’adapta més a la moda actual.

Levi’s® 720 super skinny™

Els Levi’s® 720 com ja diu el seu propi nom són super skinny, o sigui, uns texans molt ajustats tant de cuixa com, sobretot, de cama. Tot i això, són molt còmodes de portar perquè Levi’s® sol utilitzar teixits especialment elàstics en la seva fabricació, una bona manera de dotar-los d’estètica i alhora llibertat de moviments.

Dimensions (aproximades) en uns pantalons de talla W28 L32:

  • Tiro (davant) 28 centímetres
  • Tiro (darrera) 35 centímetres
  • Amplada camal (genoll): 16 centímetres
  • Amplada camal (baixos): 11 centímetres

Especialment recomanats per: Amants dels pantalons pitillo ben ajustats. A més, aquest tipus de pantalons són una bona solució per a persones de poca alçada perquè sempre estilitzen més, allarguen la silueta, que uns pantalons amples.

Levi’s® 711 skinny™

Com en el cas dels Levi’s® 710, els Levi’s® 711 skinny també està sent gradualment desplaçat per un altre model, en aquest cas pels Levi’s® 721 skinny .

Malgrat això, i com que es tracta d’un model que ha estat durant molt de temps un autèntic bestseller de la marca, Levi’s® en manté una petita representació.

La recepta del seu èxit es basa en la seva forma pitillo que es troba a mig camí entre estètica i comoditat, ja que són uns pantalons skinny una mica ajustats i alhora molt portables.

Una altra característica que els defineixen és el seu tiro, que és un tiro mig, fet que els diferencia de tota la resta de la família 700’s, que són de tiro alt.

Dimensions (aproximades) en uns pantalons de talla W28 L32:

  • Tiro (davant) 24 centímetres
  • Tiro (darrera) 32 centímetres
  • Amplada camal (genoll): 16 centímetres
  • Amplada camal (baixos): 13 centímetres

Especialment recomanats per: Tothom, però sobretot per a qui busqui pantalons de tiro mig i que també defugi de pitillos molt ajustats.

Levi’s® 721 skinny

Els Levi’s® 721 skinny, en molt poc temps, s’han convertit en el model central, en el més comercial de Levi’s® dona. De fet, aquest patronatge és l’evolució natural del 711. Repeteix la mateixa fórmula de pitillo, entre ajustat i còmode, amb una petita modificació en el tiro, que acaba essent més alt per adaptar-lo a la moda actual.

Dimensions en uns pantalons de talla W28 L32:

  • Tiro (davant) 28 centímetres
  • Tiro (darrera) 35 centímetres
  • Amplada camal (genoll): 16 centímetres
  • Amplada camal (baixos): 13 centímetres

Especialment recomanats per: Tothom, per alguna raó també són un bestseller, excepte, lògicament, les que prefereixin pantalons de tiro mig o baix.

Levi’s® 724 straight

Els Levi’s® 724 straightsón uns pantalons rectes i de forma completament tradicional. Uns texans de tall “clàssic”: alts de tiro i rectes de cuixa i cama, però sense ser excessivament amples.

Busques comoditat i atemporalitat? Aquests són els teus pantalons!

Dimensions (aproximades) en uns pantalons de talla W28 L32:

  • Tiro (davant) 28 centímetres
  • Tiro (darrera) 35 centímetres
  • Amplada camal (genoll): 18 centímetres
  • Amplada camal (baixos): 17 centímetres

Especialment recomanats per: Persones que tenen bastanta cuixa i/o cama i necessiten pantalons una mica més còmodes en aquesta zona del seu cos. També són una bona opció per aquelles que no els agrada els pantalons estrets o ajustats, tipus pitillo.

Levi’s® 725 bootcut

Els Levi’s® 725 bootcutsón uns pantalons texans de tiro i característiques similars als anteriors però amb una substancial diferència en la forma de la cama, ja que es tracta d’uns pantalons una mica acampanats, el que es coneix popularment com un “ample de bota” o “bootcut”.

Dimensions en uns pantalons de talla W28 L32:

  • Tiro (davant) 27’5 centímetres
  • Tiro (darrera) 34 centímetres
  • Amplada camal (genoll): 17 centímetres
  • Amplada camal (baixos): 21 centímetres

Especialment recomanats per: Per les entusiastes dels pantalons més amples de sota. És una campana molt moderada, poc pronunciada. Si busques un model més acampanat us recomanem que proveu amb els Levi’s® 726 flare, que són encara més amples.

Esperem haver-nos explicat de manera clara i entenedora. Si teniu algun dubte respecte al vocabulari més específic que hem emprat (paraules com tiro, skinny, bootcut...) us recomanem que doneu un cop d’ull a la publicació del nostre blog “Diccionari de moda nº 1” on expliquem detingudament què signifiquen.

Com us dèiem a l’inici, com a botiga Levi’s®, especialistes en texans, en la compra online trobem a faltar no poder acompanyar-vos i assessorar-vos com ho fem presencialment a botiga.

Esperem que aquesta humil guia us serveixi d’ajut i aprofitem per recordar-vos que sempre teniu a la vostra disposició, mentre navegueu per la nostra pàgina, el botó “T’ajudem” de Whatsapp. Estarem encantats d’atendre-us!

Whatsapp T'ajudem