Principals models Levi’s® d'home

Quins són i com són?

Pels que no són gaire entesos en el món del denim, és molt fàcil perdre’s entre tots els diferents models i opcions que hi ha. És un autèntic galimaties però tenim la solució.

Per aquesta raó, i amb la pretensió de fer-vos la tria una mica més fàcil, hem creat aquest post que us ajudarà a identificar els 5 models més importants de Levi’s® d’home a Europa i a conèixer quines són les característiques principals que els diferencien entre ells.

Levi’s® Skinny Taper™ 

Els Levi’s® Skinny Taper™ són els pantalons texans més estrets, més pitillo dels que fabrica Levi’s®.

Per tant, són uns texans força ajustats tant de cuixa com de cama. Tot i això, són molt còmodes de portar perquè Levi’s® sol utilitzar teixits especialment elàstics en la seva fabricació, una bona manera de dotar-los d’estètica i alhora llibertat de moviments.

Dimensions (aproximades) en uns pantalons de talla W33 L30:

  • Tiro (davant) 26 centímetres
  • Tiro (darrera) 36 centímetres
  • Amplada camal (genoll): 17 centímetres
  • Amplada camal (baixos): 14 centímetres

Especialment recomanats per: Amants dels pantalons skinny. D’altra banda aquest tipus de pantalons són una bona solució per a persones de poca alçada (estilitzen més) i també pels que tenen una morfologia amb poca cuixa i cul. Una altra característica que els defineixen és el seu tiro, que és més aviat baix.

Levi’s® 512 slim taper

Els Levi’s® 512 slim taper són uns pantalons texans molt comercials. Són, sobretot, més amples de cuixa que l’Skinny Taper però mantenen una estètica ajustada en la zona de la cama. Aquest fet, els situa en un terme mig perfecte entre estètica i comoditat.

Dimensions (aproximades) en uns pantalons de talla W33 L30:

  • Tiro (davant) 28’5 centímetres
  • Tiro (darrera) 36 centímetres
  • Amplada camal (genoll): 20 centímetres
  • Amplada camal (baixos): 16 centímetres

Especialment recomanats per: Qui busqui una estètica moderna però li molestin uns pantalons massa estrets. Encaixen bé amb tothom però no són la millor solució per a persones amb un abdomen voluminós (altrament dit “panxeta”) ja que el seu tiro, una mica més alt que altres opcions, no els sol quedar gaire bé.

Levi’s® 511 slim

Els Levi’s® 511 slim són, actualment, un dels models més venuts de Levi’s, fins i tot per davant d’altres tant icònics de la marca com els Levi’s® 501® regular.

Tenen una forma de pantalons rectes una mica més estrets de sota, ja que s’estrenyen gradualment a partir del genoll i, en aquest sentit, no són uns pantalons rectes purs.

Malgrat aquest fet, son més amples dels baixos que els 512 slim taper i això fa que s’allunyin, encara més, de l’estètica dels pantalons pitillo però, d’altra banda, tampoc són amples com un recte clàssic, tipus 501®.

Probablement aquest sigui el secret del seu èxit: una forma totalment atemporal, a mig camí entre la moda ajustada, que és la dominant actualment, i els models clàssics de sempre, que són més amples.

Dimensions (aproximades) en uns pantalons de talla W33 L30:

  • Tiro (davant) 27 centímetres
  • Tiro (darrera) 36 centímetres
  • Amplada camal (genoll): 20 centímetres
  • Amplada camal (baixos): 18 centímetres

Especialment recomanats per: Tothom. Per alguna raó són un bestseller, excepte, lògicament, per qui prefereixi pantalons una mica ajustats de cama o que defugi de pantalons amb un tiro una mica baix. Justament, a diferència dels 512 slim taper, el seu tiro fa que encaixin força bé en persones amb una mica d’abdomen (la seva cintura es situa just a sota de la panxa).

Levi’s® 502 taper

Els Levi’s® 502 taper són uns pantalons més amples de cuixa que els anteriors però que s’estrenyen progressivament, a partir del genoll, per evitar ser excessivament amples de sota. Busques comoditat? Aquests són els teus pantalons!

Dimensions (aproximades) en uns pantalons de talla W33 L30:

  • Tiro (davant) 28’5 centímetres
  • Tiro (darrera) 37 centímetres
  • Amplada camal (genoll): 21 centímetres
  • Amplada camal (baixos): 18 centímetres

Especialment recomanats per: Persones que tenen bastanta cuixa i necessiten pantalons una mica més còmodes en aquesta zona del seu cos però que defugen de pantalons excessivament amples. Els 502 taper són, en essència, uns pantalons còmodes però una mica més estrets de la part de sota.

Levi’s® 501® regular

Original, genuí, icònic... el primer texà de la història continua essent un referent d’abast mundial.

Els Levi’s® 501® regular són uns pantalons texans rectes, però sense ser amples, i amb un tiro que el converteixen en un “clàssic modern”. Aquesta expressió pot semblar contradictòria però no ho és: la seva forma és clàssica si es compara amb la dels patronatges moderns però en canvi és moderna si s’acara amb els texans tradicionals, que solen ser més amples i més alts de tiro.

Dimensions (aproximades) en uns pantalons de talla W33 L30:

  • Tiro (davant) 29’5 centímetres
  • Tiro (darrera) 38 centímetres
  • Amplada camal (genoll): 22 centímetres
  • Amplada camal (baixos): 21 centímetres

Especialment recomanats per: Entusiastes del texà més autèntic. Probablement per això ha connectat amb un públic tant ampli durant tantes generacions consecutives.

Ho podem dir amb tota la rotunditat: si hi ha un model que tingui un públic fidel en el món del denim, aquest és el Levi’s® 501® regular. Per alguna raó serà!

Esperem haver-nos explicat de manera clara i entenedora. Si teniu algun dubte respecte al vocabulari més específic que hem emprat (paraules com tiro, skinny, taper...) us recomanem que doneu un cop d’ull a la publicació del nostre blog “Paraules i expressions utilitzades per definir la forma dels pantalons” on expliquem detingudament què signifiquen.

Com a botiga Levi’s®, especialistes en texans, en la compra online trobem a faltar no poder acompanyar-vos i assessorar-vos com ho fem presencialment a botiga. Esperem que aquesta humil guia us serveixi d’ajut i aprofitem per recordar-vos que sempre teniu a la vostra disposició, mentre navegueu per la nostra pàgina, el botó “T’ajudem” de whatsapp. Estarem encantats d’atendre-us!

Whatsapp T'ajudem