Notice: Trying to get property 'Error' of non-object in /var/www/vhosts/lacasadelspantalons.cat/httpdocs/site/controller/ecommerce_marcas.php on line 48
Levi's, la principal marca de texans també a la Casa dels Pantalons

Levi’s®

Som botiga Levi’s® des de fa dècades i ara, a la Casa dels Pantalons, també pots realitzar la teva compra online.

Levi’s® és la marca pionera del món del texà. Levi Strauss fou un empresari, d’origen austríac, fundador de la companyia. Criat a Baviera, el 1847 va emigrar cap a Nova York. El 1853 es va traslladar a San Francisco per obrir una petita merceria que va créixer fins a convertir-se en un pròsper negoci. El 1872, Jacob Davis, un sastre que li comprava regularment peces a Levi, li va comentar que havia inventat una manera de millorar la resistència dels pantalons, col·locant uns reblons en els punts de més tensió. El 20 de maig de 1873, Levi Srauss i Jacob Davis van patentar aquest procés de reforç: fou el naixement dels blue jeans. A dia d’avui continua essent la principal companyia comercialitzadora de texans de tot el món.

Així que, com us podeu imaginar, és sense cap mena de dubte la principal marca de la nostra botiga. Tenim de tot: samarretes, dessuadores, camises, cinturons, complements, calçat, etc., i una important varietat de texans d'home (501®, 514, 511, 502, 512, skinny taper™, etc.), de dona (501® de dona, Ribcage, High Loose Taper, 711™, 712™, 725™, 720™, 721™, 724™...).

Oferir aquesta àmplia gama ens permet trobar sempre el patronatge que més s'adapta a les necessitats i als gustos dels nostres clients. I és que, si vols uns Levi’s®, has de compar-los a La Casa dels Pantalons!

Productes Levi’s®

Whatsapp T'ajudem