Foto 1 - Levi's® 721™ high rise skinny pantalons texans de dona 18882-0468 bleach
Altres variants del mateix model:

Levi's® 721™ high rise skinny pantalons texans de dona 18882-0468 bleach

140,00€
84,00€ IVA inclòs
Estalvi: 56,00€ (40%)
55 punts
Opció escollida: L30 - W24
✔ En stock. (últimes unitats) Enviaments: 48h
(pot variar en funció de l'estock disponible)
La casa dels pantalons product descripcio icon
DESCRIPCIÓ

Els Levi's® 721™ high rise skinny són uns texans alts de tiro i pitillos, de manera que queden ajustats de cama però en la justa mesura entre estètica i comoditat, de manera que és un patronatge molt comercial, que agrada molt.

El color és un blau indi rentat a la pedra molt clar amb bigotis sota les butxaques de davant i un desgastat a la zona central de les cuixes. Els repunts són marró clar, els reblons platejats i porta cosida la típica etiqueta de cuir Levi's® a darrera.

La casa dels pantalons product teixit icon
TEIXIT

Denim extremadament elàstic, còmode i resistent, amb un gramatge de 10 oz i una composició de 97% cotó orgànic i reciclat i 3% d'elastà.

Suau, net i sense la presència de productes químics, el cotó orgànic que s'ha emprat es cultiva sense pesticides, herbicides ni fertilitzants per promoure un sòl més saludable i una aigua més neta. 

A més, aquest cotó prové de l'entitat Better Cotton Initiative (BCI). BCI és una plataforma sense afany de lucre que garanteix que el cotó obtingut s'ha realitzat amb criteris de sostenibilitat i de comerç justPer aquest motiu, el cotó que utilitza en la fabricació dels seus productes s'obté a partir de cultius més sostenibles.

També volem destacar que aquest texà ha estat confeccionat amb el sistema Water<Less® patentat per Levi's®, que redueix fins a un màxim d'un 96% l'aigua utilitzada per realitzar l'acabat de fabricació dels pantalons.

La casa dels pantalons product caracteristiques icon
CARACTERÍSTIQUES

Cremallera, alt de tiro, i skinny, un pitillo ajustat de cama.

Whatsapp T'ajudem