Més de mig segle en el món de la moda

El 10 d'octubre del 1970 s'inaugurava, en un local de les Galeries Empordà de Palafrugell, la Casa dels Pantalons.

Un jove bisbalenc, en Robert Martí, va ser l'iniciador d'aquesta aventura comercial. 

Eren moments de canvis polítics i socials a Espanya i també de noves oportunitats i en aquest escenari, en Robert, que era una persona creativa i emprenedora, va voler crear un nou tipus de botiga totalment especialitzada en la venda de pantalons.

Aquesta idea d'especialització anava acompanyada d'oferir preus molt competitius i d'una indiscutible voluntat de servei. Així que aquests van ser els tres ingredients principals del còctel original: una oferta de pantalons molt extensa i variada, preus molt ajustats i donar el millor servei possible als clients.

Abans dels texans també hi havia pantalons

Amb el pas del temps la nostra proposta comercial va anar evolucionant, adaptant-se als canvis socials i econòmics que anava experimentant el país i també a les noves maneres que hi havia d'entendre la moda. Per exemple, la irrupció del texà com a campió de les peces de vestir va significar que introduíssim les millors marques del denim, que encara avui dia formen part de la nostra selecció, com Levi’s®, Lee, Wrangler o Lois. O l'entrada dels pantalons de cotó, tipus chino, que va representar que incorporéssim Dockers en el nostre ventall de possibilitats. 

A banda dels pantalons, vull una camisa!

Els canvis en els gustos dels compradors també va provocar que, bo i conservant aquella idea inicial d'especialització, anéssim afegint una important col•lecció de parts de dalt (samarretes, camises, jerseis, etc.), a banda d’una profusa varietat d’accessoris i complements. Un consumidor cada cop més exigent, requeria també d'una oferta cada cop més gran.

Taller de confecció propi

Durant tots aquests anys, el nostre taller ha estat un tret diferencial i un gran valor afegit perquè, tot i tenir diferents llargades, hem escurçat gratuïtament i al moment, en uns 10 minuts aproximadament, els pantalons comprats a la botiga, podent oferir aquest i tots els arranjaments necessaris perquè la satisfacció de la nostra clientela sempre sigui la màxima.

Nous temps!

Més enllà de tots els maldecaps que ens està donant la pandèmia de la Covid-19, aquest 2020 volem que passi a la nostra petita història com un any de reconeixement als nostres clients i de noves propostes.

A principis d'any, vam decidir renovar la imatge interior i exterior del nostre establiment afegint-hi unes divertides figures de la il·lustradora local Anna Grimal.

Així com canviar el nostre logo per un de nou, obra del palafrugellenc Francesc Niell. Un disseny en el que ens sentim molt identificats i que ja hem aplicat a xarxes socials, en les nostres bosses i en els sobres que utilitzem per fer els enviaments de l'e-commerce.

I com que estem d'aniversari, molt aviat us presentarem en aquest blog la tassa commemorativa amb la que volem seguir compartint moments amb tots vosaltres. 

50 anys després, l'aventura continua amb més força que mai!

Whatsapp T'ajudem