Notice: Trying to get property 'Error' of non-object in /var/www/vhosts/lacasadelspantalons.cat/httpdocs/site/controller/ecommerce_marcas.php on line 48
Wrangler jeans, texans de qualitat, còmodes i resistents

Wrangler

Wrangler, de la mateixa manera que Lee i Levi's, també és d’origen americà. El 1904, C. C. Hudson, que fou el seu precursor, i el seu germà van llogar un local a Greensboro (North Carolina), on muntaren el seu propi taller. El 1919 obriren la seva primera fàbrica i canviaren el nom de la companyia per el de Blue Bell. El 1943 Blue Bell va adquirir Casey Jones work clothes company i els drets de la seva marca: Wrangler. A partir d’aquí va començar la seva gran expansió assolint el 1960 la comercialització a tots els continents. 

A la botiga tenim una àmplia varietat de texans d'home (TexasArizonaGreensboro, etc.) i de dona (SlimStraight...), però també de camises i altres parts de dalt. Wrangler és una de les nostres marques més autèntica, icònica i que treballa millor, a nivell de teixits i qualitat, la confecció dels texans. No en va, és la marca per excel·lència dels cowboys i dels rodeos. En definitiva, que fabriquen pantalons pensats per a un ús molt exigent.

 

Productes Wrangler

Whatsapp T'ajudem