Foto 1 - Levi’s® pantalons texans de dona High Loose Taper™ 17847-0004 rentats a la pedra
Altres variants del mateix model:

Levi’s® pantalons texans de dona High Loose Taper™ 17847-0004 rentats a la pedra

140,00€
70,00€ IVA inclòs
Estalvi: 70,00€ (50%)
1540 punts
Opció escollida: L29 - W27
✔ En stock. (últimes unitats) Enviaments: 48h
(pot variar en funció de l'estock disponible)
La casa dels pantalons product descripcio icon
DESCRIPCIÓ

Els texans Levi’s® High Loose Taper de dona són especialment amples de cama i més estrets de la zona dels turmells. Per la seva estètica recorden molt la forma dels pantalons tipus balloon o globus. Són uns pantalons texans desenfadats i diferents, ideals per algú que busqui vestir de manera còmoda i desenfadada. 

El color és un blau indi rentat a la pedra pur, sense cap tipus de desgast addicional. Els repunts són marró clar, els reblons platejats i porta cosida la típica etiqueta de cuir Levi’s® a darrera.

La casa dels pantalons product teixit icon
TEIXIT

Denim no elàstic amb una composició de 79% cotó i 21% lyocell i un gramatge de 12,25 oz.

És un teixit d'aparença retro, que recorda els texans de la dècada dels 80 i 90, però amb un tacte molt suau i còmode gràcies a la la presència de lyocell, una fibra natural elaborada a partir de cel·lulosa i polpa de fusta, que li proporciona molt bon tacte.

A més, aquest texà ha estat confeccionat amb el sistema Water<Less® patentat per Levi’s®, que redueix fins a un màxim d'un 96% l'aigua utilitzada per realitzar l'acabat de fabricació dels pantalons.

La casa dels pantalons product caracteristiques icon
CARACTERÍSTIQUES

Molt alts de tiro, cremallera, amples de cuixa i taper (més estrets de la part de sota). La seva estètica recorda la forma dels pantalons tipus balloon (globus).

Whatsapp T'ajudem