Foto 1 - Levi's pantalons texans de dona High Loose Taper 17847-0008 rentat a la pedra clar

Levi's pantalons texans de dona High Loose Taper 17847-0008 rentat a la pedra clar

110,00€
99,00€ IVA inclòs
Estalvi: 11,00€ (10%)
Opció escollida: L27 - W24
✔ En stock. (últimes unitats) Enviaments: 48h
(pot variar en funció de l'estock disponible)
La casa dels pantalons product descripcio icon
DESCRIPCIÓ

Els texans Levi's High Loose Taper de dona són especialment amples de cama i més estrets de la zona dels turmells. Per la seva estètica recorden molt la forma dels pantalons tipus balloon o globus. Són uns pantalons texans desenfadats i diferents, ideals per algú que busqui vestir de manera còmoda i desenfadada. 

El color és un blau indi rentat a la pedra molt clar, pàcticament bleach, amb bigotis sota les butxaques de davant i un lleuger desgast a la zona central de les cuixes. Els repunts són marró clar, els reblons platejats i porta cosida la típica etiqueta de cuir Levi's a darrera.

La casa dels pantalons product teixit icon
TEIXIT

Denim no elàstic amb una composició de 79% cotó i 21% lyocell i un gramatge de 12,25 oz.

És un teixit d'aparença retro, que recorda els texans de la dècada dels 80 i 90, però amb un tacte molt suau i còmode gràcies a la la presència de lyocell, una fibra natural elaborada a partir de cel·lulosa i polpa de fusta, que li proporciona molt bon tacte.

La casa dels pantalons product caracteristiques icon
CARACTERÍSTIQUES

Molt alts de tiro, cremallera, amples de cuixa i taper (més estrets de la part de sota). La seva estètica recorda la forma dels pantalons tipus balloon (globus).

Categories: Texà dona
Fabricant: