Foto 1 - Levi’s® pantalons texans de dona High Loose Taper™ 17847-0015 bleach

Levi’s® pantalons texans de dona High Loose Taper™ 17847-0015 bleach

140,00€
84,00€ IVA inclòs
Estalvi: 56,00€ (40%)
55 punts
Opció escollida: L27 - W27
✔ En stock. (últimes unitats) Enviaments: 48h
(pot variar en funció de l'estock disponible)
La casa dels pantalons product descripcio icon
DESCRIPCIÓ

Els texans Levi’s® High Loose Taper de dona són especialment amples de cama i més estrets de la zona dels turmells. Per la seva estètica recorden molt la forma dels pantalons tipus balloon o globus. Són uns pantalons texans desenfadats i diferents, ideals per algú que busqui vestir de manera còmoda i desenfadada. 

El color és un blau indi rentat amb un procediment especial que li permet adquirir una tonalitat molt clara, el que es coneix tècnicament com un "bleach". Té un acabat amb bigotis sota les butxaques de davant i un desgastat a la zona central de les cuixes. Els repunts són beix, els reblons de coure i porta cosida la típica etiqueta de cuir Levi’s® a darrera.

La casa dels pantalons product teixit icon
TEIXIT

Denim no elàstic amb una composició de 70% cotó i 30% cànem cotonitzat i un gramatge lleuger, de 9,50 oz.

El hemp o cànem cotonitzat és una fibra tèxtil que destaca per la seva alta resistència a la tracció. A més, és biodegradable, lleugera i tan suau i versàtil com el cotó, sent més forta, més estable, més duradora i amb més capacitat d'absorció d'aigua. La qualitat tèrmica del cànem fa que el teixit sigui més fresc a l'estiu i més càlid a l'hivern. Té propietats antibacterianes les quals prevenen la formació i el creixement de gèrmens, una característica que no es perd amb les rentades.

La casa dels pantalons product caracteristiques icon
CARACTERÍSTIQUES

Molt alts de tiro, cremallera, amples de cuixa i taper (més estrets de la part de sota). La seva estètica recorda la forma dels pantalons tipus balloon (globus).

Whatsapp T'ajudem