AQUEST PRODUCTE ESTÀ ESGOTAT
Foto 1 - Lois pantalons texans d'home Robin comfort slim 10191/976 blau fosc
Altres variants del mateix model:

Lois pantalons texans d'home Robin comfort slim 10191/976 blau fosc

69,99€
35,00€ IVA inclòs
Estalvi: 35,00€ (50%)
23 punts
Opció escollida: W28
Producte exhaurit Enviaments: 48h
(pot variar en funció de l'estock disponible)
La casa dels pantalons product descripcio icon
DESCRIPCIÓ

Pantalons texans d'home Lois, model Robin slim. Com el seu propi nom indica, al tractar-se d'un model de patronatge slim, o recte estret, són l'entremig perfecte entre ajustat i ample, per això és un model molt comercial, que agrada gairebé a tothom. Una bona alternativa als pantalons skinny però mantenint una estètica moderna.

És un blau indi fosc rentat a la pedra amb un envellit que consisteix en bigotis i un desgastat a la zona central de les cuixes. Els repunts son blau marí, l'etiqueta, que està col·locada a la butxaca esquerra de darrera, és marró clar, i el botó i els reblons de coure enfosquit.

La casa dels pantalons product teixit icon
TEIXIT

Denim elàstic amb una composició de 83% cotó, 15% polièster polilàctic i 2% d'elastà. És un gènere molt flexible, còmode i gens pesant.

El polièster polilàctic és un polímer compostable i, per tant, biodegradable, que prové de fonts 100% renovables com el blat de moro, la remolatxa, el blat i altres productes rics en midó. La seva utilització com a substitut del polièster convencional representa una reducció significativa de les emissions de diòxid de carboni durant tot el seu cicle de vida.

 

La casa dels pantalons product caracteristiques icon
CARACTERÍSTIQUES

Cremallera, tiro mig i slim. Són uns pantalons còmodes de la part de la cuixa i més estrets a la zona de la cama.

Categories: Texà home Lois Robin
Fabricant:
Whatsapp T'ajudem