AQUEST PRODUCTE ESTÀ ESGOTAT
Foto 1 - Levi's® 711™ skinny pantalons texans de dona 18881-0352 blau fosc
Altres variants del mateix model:

Levi's® 711™ skinny pantalons texans de dona 18881-0352 blau fosc

110,00€
77,00€ IVA inclòs
Estalvi: 33,00€ (30%)
50 punts
Opció escollida: L28 - W27
Producte exhaurit Enviaments: 48h
(pot variar en funció de l'estock disponible)
La casa dels pantalons product descripcio icon
DESCRIPCIÓ

Els Levi's® 711™skinny són uns texans dissenyats per estilitzar i potenciar la silueta femenina. Són un model pitillo, de manera que queden ajustats de cama però en la justa mesura entre estètica i comoditat, de manera que és un patronatge molt comercial, que agrada molt.

El color és una doble tintura d'indi sense rentar ni desgastar, de manera que és un blau intens i molt fosc. Degut a la riquesa de tint, cal prevenir que és una peça que pot tenyir d'altres peces, tapisseries o la pròpia pell. Per aquest motiu, seguint les indicacions del fabricant, es recomana rentar separadament o amb d'altres colors foscos. Els repunts són marrons, els reblons de coure enfosquit i porta cosida la típica etiqueta de cuir Levi's® a darrera.

La casa dels pantalons product teixit icon
TEIXIT

Denim elàstic, còmode i resistent, amb un gramatge de 10,80 oz i una composició de 70% lyocell, 18% polièster, 10% cotó i 2% d'elastà.

La presència de lyocell en el teixit, una fibra natural elaborada a partir de cel·lulosa i polpa de fusta, li proporciona molt bon tacte i suavitat.

El polièster en la seva composició facilita que el texà estirat per l’ús recuperi sempre la seva forma original i no es deformi, millorant la seva vida útil.

A més, aquest texà ha estat confeccionat amb el sistema Water<Less® patentat per Levi's®, que redueix fins a un màxim d'un 96% l'aigua utilitzada per realitzar l'acabat de fabricació dels pantalons.

La casa dels pantalons product caracteristiques icon
CARACTERÍSTIQUES

Cremallera, tiro mig, i skinny, és un pitillo ajustat de cama.

Whatsapp T'ajudem