AQUEST PRODUCTE ESTÀ ESGOTAT
Foto 1 - Wrangler Larston slim tapered pantalons texans d'home W18SCV39X blau mig
Altres variants del mateix model:

Wrangler Larston slim tapered pantalons texans d'home W18SCV39X blau mig

89,00€
44,50€ IVA inclòs
Estalvi: 44,50€ (50%)
979 punts
Opció escollida: L32 - W29
Producte exhaurit Enviaments: 48h
(pot variar en funció de l'estock disponible)
La casa dels pantalons product descripcio icon
DESCRIPCIÓ

Els pantalons texans Wrangler Larston slim tapered són ajustats de la cama però sense arribar a ser uns pantalons pitillo o, en tot cas, ho serien de manera moderada i, per tant, són molt còmodes de portar.

El color és un blau indi fosc rentat a la pedra, amb bigotis sota les butxaques de davant i a la part posterior dels genolls, i un desgastat a la zona central de les cuixes i sota les butxaques de darrera. Aquests acabats han estat realitzats amb làser. Els desgastats amb làser representen una excel·lent alternativa per a substituir el treball manual, altament contaminant i nociu per a la salut.

Les costures i l'etiqueta posterior, ubicada com és habitual en Wrangler en la butxaca dreta de darrera, són de color marró fosc. El botó i els reblons de coure envellit.

La casa dels pantalons product teixit icon
TEIXIT

Denim elàstic, lleuger i molt agradable, amb un gramatge de 10 ¾ oz i una composició de 77% cotó, 21% polièster i 2% d'elastà. Degut al seu baix gramatge són uns pantalons texans frescos i prims, ideals per a l'època estival. 

Aquesta peça ha estat elaborada amb el procediment Earthwash, que minimitza la quantitat d'aigua, productes químics i energia utilitzats.

A més, el polièster en la seva composició facilita que el texà estirat per l’ús recuperi sempre la seva forma original i no es deformi, millorant la seva vida útil.

La casa dels pantalons product caracteristiques icon
CARACTERÍSTIQUES

Cremallera, tiro mig i ajustats de cuixa i cama.

Fabricant:
Whatsapp T'ajudem