Foto 1 - Wrangler Greensboro slim pantalons texans brushed d'home W15QMQ350 112341413 blau mig
Altres variants del mateix model:

Wrangler Greensboro slim pantalons texans brushed d'home W15QMQ350 112341413 blau mig

89,95€
53,97€ IVA inclòs
Estalvi: 35,98€ (40%)
35 punts
Opció escollida: L32 - W29
✔ En stock. (últimes unitats) Enviaments: 48h
(pot variar en funció de l'estock disponible)
La casa dels pantalons product descripcio icon
DESCRIPCIÓ

Els texans Greensboro són un model slim (recte estret). Tenen una forma perfecta per a l'home que vol vestir amb una estètica actual, una mica ajustada, però sense que siguin massa estrets de cuixa i cama.

Aquest patronatge és un dels més comercials i més venuts de Wrangler i, lògicament, també de la nostra botiga. És un dels nostres recomanats.

El color és un blau mig amb bigotis sota les butxaques de davant i un desgastat a la zona central de les cuixes. Les costures i l'etiqueta posterior, ubicada com és habitual en Wrangler en la butxaca dreta de darrera, són de color marró fosc. El botó i els reblons de coure envellit.

La casa dels pantalons product teixit icon
TEIXIT

Denim elàstic, molt còmode i resistent, amb un gramatge prou consistent, de 13 ½ oz, amb una composició de 75% cotó 23% polièster i 2% d'elastà.

És un texà hivernal, amb una capacitat per resguardar del fred assimilable a la que tindria una pana degut al fet que la part interior del teixit ha estat perxada (brushed).

D'altra banda, la presència de polièster facilita que el texà estirat per l’ús recuperi sempre la seva forma original i no es deformi, millorant la seva vida útil.

La casa dels pantalons product caracteristiques icon
CARACTERÍSTIQUES

Cremallera, tiro mig, lleugerament ajustat a la cuixa i a la cama. És un texà recte estret o slim.

Whatsapp T'ajudem