Foto 1 - Wrangler Greensboro slim pantalons texans d'home W15Q3521J blau fosc
Altres variants del mateix model:

Wrangler Greensboro slim pantalons texans d'home W15Q3521J blau fosc

99,95€
79,96€ IVA inclòs
Estalvi: 19,99€ (20%)
1759 punts
Opció escollida: L32 - W30
✔ En stock. (últimes unitats) Enviaments: 48h
(pot variar en funció de l'estock disponible)
La casa dels pantalons product descripcio icon
DESCRIPCIÓ

Els texans Greensboro són un model slim (recte estret). Tenen una forma perfecta per a l'home que vol vestir amb una estètica actual, una mica ajustada, però sense que siguin massa estrets de cuixa i cama.

Aquest patronatge és un dels més comercials i més venuts de Wrangler i, lògicament, també de la nostra botiga. És un dels nostres recomanats.

El color és una doble tintura de blau indi rentada amb bigotis sota les butxaques de davant i un desgastat a la zona central de les cuixes i a la part posterior, aprop de les butxaques de darrera.

Les costures i l'etiqueta posterior, ubicada com és habitual en Wrangler en la butxaca dreta de darrera, són de color marró fosc. El botó i els reblons de coure envellit.

La casa dels pantalons product teixit icon
TEIXIT

Denim elàstic, molt còmode i resistent, gens pesant, amb una composició de 82% cotó BCI, 16% polièster i 2% d'elastà.

Malgrat el seu gramatge lleuger, és un texà hivernal, amb una capacitat per resguardar del fred assimilable a la que tindria una pana degut al fet que la part interior del teixit ha estat perxada (brushed).

La presència de polièster facilita que el texà estirat per l’ús recuperi sempre la seva forma original i no es deformi, millorant la seva vida útil.

La Better Cotton Initiative (BCI) és una organització mundial sense ànim de lucre que treballa amb finalitats de millora mediambiental i de les condicions de vida dels productors de cotó.

Aquesta peça ha estat elaborada amb procediment Earthwash, que minimitza la quantitat d'aigua, productes químics i energia utilitzats.

La casa dels pantalons product caracteristiques icon
CARACTERÍSTIQUES

Cremallera, tiro mig, lleugerament ajustat a la cuixa i a la cama. És un texà recte estret o slim.

Whatsapp T'ajudem