Foto 1 - Wrangler Greensboro slim pantalons texans d'home W15QQC77D blau negrós
Altres variants del mateix model:

Wrangler Greensboro slim pantalons texans d'home W15QQC77D blau negrós

85,00€
42,50€ IVA inclòs
Estalvi: 42,50€ (50%)
935 punts
Opció escollida: L32 - W30
✔ En stock. (últimes unitats) Enviaments: 48h
(pot variar en funció de l'estock disponible)
La casa dels pantalons product descripcio icon
DESCRIPCIÓ

Els pantalons texans Wrangler Greensboro són un model slim (recte estret). Tenen una forma perfecta per a l'home que vol vestir amb una estètica actual, una mica ajustada, però sense que siguin massa estrets de cuixa i cama.

Aquest patronatge és un dels més comercials i més venuts de Wrangler i, lògicament, també de la nostra botiga. És un dels nostres recomanats.

El color és un blue black (blau negre) rentat suaument, que s’aconsegueix tenyint el pantaló d’un blau molt intens i també de negre, per només esbandir-lo posteriorment i mantenir la seva intensitat de color. El botó, els reblons, els repunts i l'etiqueta posterior, ubicada com és habitual en Wrangler en la butxaca dreta de darrera, són negres.

La casa dels pantalons product teixit icon
TEIXIT

Extraordinari broken twill elàstic amb un 74'2% de cotó de BCI i un 25'8% d'elastomultièster. Un teixit còmode, d'alta durabilitat i lleuger, de només 10 ¼ oz.

La presència d’aquest percentatge d’elastomultièster en la seva composició facilita que el teixit estirat per l’ús recuperi sempre la seva forma original i no es deformi.

​La Better Cotton Initiative (BCI) és una organització mundial sense ànim de lucre que treballa amb finalitats de millora mediambiental i de les condicions de vida dels productors de cotó.

La casa dels pantalons product caracteristiques icon
CARACTERÍSTIQUES

Cremallera, tiro mig, lleugerament ajustat a la cuixa i a la cama. És un texà recte estret o slim.

Whatsapp T'ajudem